Impresum

1 Ime, prezime i adresa vlasnika: DENIS DOBROVOLJSKI, ZAGREB, Ulica Vilima Korajca 34
2 Naziv obrta: D24 SOLUTIONS, obrt za pružanje informatičkih usluga i poslovno savjetovanje, vl. Denis Dobrovoljski, Zagreb, Ulica Vilima Korajca 34
3 Kratki naziv: D24 SOLUTIONS, vl. Denis Dobrovoljski
4 Dan početka obavljanja obrta: 03.08.2021.
5 Oznaka obrtnice: 21010147839
6 Matični broj obrta: 98300768
7 OIB vlasnika: DENIS DOBROVOLJSKI (24616483819)
8 Djelatnosti obrta: SJEDIŠTE: 62.01-RAČUNALNO PROGRAMIRANJE, 62.02-
SAVJETOVANJE U VEZI S RAČUNALIMA, 62.03-UPRAVLJANJE
RAČUNALNOM OPREMOM I SUSTAVOM, 62.09-OSTALE USLUŽNE
DJELATNOSTI U VEZI S INFORMACIJSKOM TEHNOLOGIJOM I
RAČUNALIMA, 63.11-OBRADA PODATAKA, USLUGE POSLUŽITELJA I
DJELATNOSTI POVEZANE S NJIMA, 63.12-INTERNETSKI PORTALI,
70.22-SAVJETOVANJE U VEZI S POSLOVANJEM I OSTALIM
UPRAVLJANJEM, 63.99-OSTALE INFORMACIJSKE USLUŽNE
DJELATNOSTI, D. N.
9 Pretežita djelatnost: 62.01. – RAČUNALNO PROGRAMIRANJE
10 Naziv udruženja obrtnika: UDRUŽENJE OBRTNIKA GRADA ZAGREBA
11 Žiro račun HR4424840081135218493 / SWIFT: RZBHHR2X otvoren u Raiffeisenbank Austria d.d.

Sve sporove koji bi proizašli iz ugovora, uključujući i sporove koji se odnose na tumačenje ili primjenu, stranke će nastojati riješiti mirnim putem, u protivnom za rješavanje sporova nadležan je sud u Zagrebu.


Pravila o kolačićima:

Kako bi se osigurao ispravan rad ovog web-mjesta, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Što su kolačići?

Kolačić je mala podatkovna datoteka koja se pohranjuje na vaše računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput korisničkog imena, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri prelasku s jedne njegove stranice na drugu.

Na koji se način koristimo kolačićima?

Na nekim se našim stranicama koristimo kolačićima koji nisu prijeko potrebni za prikaz web-mjesta, no omogućit će vam ugodnije pregledavanje. Te kolačiće možete izbrisati ili blokirati, ali ako to učinite, neke funkcije te stranice možda neće raditi kako je predviđeno.

Osobni podaci:

Informacije povezane s kolačićima ne služe za vašu identifikaciju , a podaci o navikama pregledavanja isključivo su pod našim nadzorom. Kolačićima se ne koristimo ni u koje druge svrhe osim onih koje smo ovdje opisali.

Kolačići trećih osoba:

Uslugama trećih osoba na našem web-mjestu ne dopuštamo slanje kolačića korisnicima.

Kako se kontroliraju kolačići?

Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na vašem uređaju, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Detaljnije informacije o kolačićima i podešavanje postavki preglednika možete pronaći na stranici www.allaboutcookies.org.